Team Vedisys,wielrennen,VWF,Dendermonde,Aalst,Ninove,Denderleeuw,Geraardsbergen
Zegestand 2015
53 overwinningen Klik HIER
Sponsors
Sponsors Team Vedisys
Jef Devits winnaar Sint-Pieters-Leeuw cat DEF

Jef Devits winnaar Sint-Pieters-Leeuw cat DEF

Zo een 130 renners uit de categorie DEF mochten een kleine 60 km met plaatselijke ronden afwerken. Reeds in de 2de ronde koos Jef Devits het hazepad gevolgd door Roland Mersseman. Zij hielden er een flink tempo op na want hun voorsprong liep uit tot over de minuut. in de achtergrond werd er serieus afstoppingswerk verricht door het team en de koplopers werden niet meer bedreigd.  In de spurt kon Jef het gemakkelijk winnen van zijn medekompaan.

Aan de wedstrijd was ook een ploegklassement verbonden. Naast Chris Van Der Straeten, Rudy Van De Velde, Jef Devits en Roger Schouppe, namen ook deel : Dirk De Meyer, Jan Moreels, Jos Maes, Kristof Reniers, Dirk Rijmenam. De 5 beste plaatsen van Jef, Roger, Rudy, Dirk DM en Kristof gaven de doorslag voor de overwinning. in dit ploegklassement.

In de cat ABC kwamen zo een 160 renners aan de start. Zij mochten 6 ronden van 18 km afwerken in het mooie Pajottenland langs Sint-Pieters-Leeuw, Oudenaken, Gaasbeek en Vlezenbeek. In de eerste ronde kwam een 7-tal aan de kop van de wedstrijd, hierbij ook onze gelegenheidsrenner Peter Van Damme. Hun voorsprong liep op tot 46 seconden. Naar het einde van de wedstrijd liep deze geleidelijk terug en zij werden nog teruggenomen in de laaste ronde. Het waren Bart Tribout en Danny De Backer die nog een ultieme poging beloond zagen en winnaar werden in resp A en C categorie.  Eerste renner van het team werd Willy De Boitselier op de 15de plaats. De ploeg haalde toch nog de 3de plaats in het ploegenklassement.

Hierbij ronden we de kaap van 50 overwinningen en Jef Devits krijgt de eer!

* FILM DEF *

* FILM ABC *

Leave a Reply

Sponsors
Sponsors Team Vedisys
Sponsors
Sponsors Team Vedisys
Sponsors
Sponsors Team Vedisys
Sponsors
Sponsors Team Vedisys
SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline