Team Vedisys,wielrennen,VWF,Dendermonde,Aalst,Ninove,Denderleeuw,Geraardsbergen
Zegestand 2015
53 overwinningen Klik HIER
Sponsors
Sponsors Team Vedisys

In de categorie D speelde Rudy Van De Velde opnieuw een hoofdrol. 3 ronden voor het einde kwam hij voorop met Joost Pieters. Jef Devits die opnieuw het peloton onder controle hield, ontsnapte in de laatste ronde nog uit het peloton, maar kwam net te kort om het tweetal bij te halen. Rudy moest helaas in de spurt het onderspit delven, tot zijn grote ontgoocheling. Jef werd 3de, Roger Schouppe 7de.

In de C categorie was de laatste ronde het duo Thomas – Wulfaert op kop. Ronny Paridaens zette in de laatste ronde alles op alles om het duo bij te benen, dit met Willy De Boitselier in de wielen. Zij konden met enkele medevluchters nog voorsprong nemen op het peloton maar konden het duo net niet bijbenen. Willy werd 4de, Ronny 8ste. Hans Coignau 13de. Onze C renners hebben dit seizoen nog niet kunnen winnen maar met de teamspirit zit het goed en de conditie gaat in stijgende lijn, dus dat zal nog wel lukken.

In de B-categorie zagen we Tom De Beer bij het ingaan van de laatste ronde meeschuiven in een kopgroep met lichte voorsprong. Echter alles kwam samen en het werd een massaspurt waarin Frank Vagenende de concurrentie op duidelijke afstand hield.

In de A categorie miste Stefaan Paridaens de goede ontsnapping, hij kon echter nog een tegenaanval opzetten in een viertal. Hij werd uiteindelijk 9de.

FILM CAT D

FILM CAT C

FILM CAT B

FILM CAT A

Leave a Reply

Sponsors
Sponsors Team Vedisys
Sponsors
Sponsors Team Vedisys
Sponsors
Sponsors Team Vedisys
Sponsors
Sponsors Team Vedisys
SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline