Team Vedisys,wielrennen,VWF,Dendermonde,Aalst,Ninove,Denderleeuw,Geraardsbergen
Zegestand 2015
53 overwinningen Klik HIER
Sponsors
Sponsors Team Vedisys

Het werd een dubbelslag dit weekend, na Rudy Van De Velde gisteren te Steenhuize, zie bericht hieronder, nu vandaag te Burst Stefaan Paridaens in de hoofdrol onder een mooie lentezon. Het was pas de derde wedstrijd van Stefaan, die niettemin de laatste weken enkele stevige trainingen inlaste, met o.a. Boval en dus niet onvoorbereid aan de start kwam. Het was Stefaan die onmiddelijk van het begin van de wedstrijd de kat de bel aanbond samen met ploegmaat Frank Van Haverbeek. Uiteindelijk kwam een kopgroep van 11 man tot stand. In de eindfase van de wedstrijd bleven daar nog 4 man van over : Stefaan, Willem Vanderheyden, Kevin Van De Keer en Jurgen Diependaele. Na enkele pogingen van de medevluchters kon Stefaan de goede versnelling plaatsen in de laatste ronde en solo stand houden tot op de streep. Hiermee brengen we onze zegestand op 6.

In de D-reeks was bijna opnieuw een overwinning voor Rudy Van De Velde in de maak. In de laatste 3 ronden was deze vooruit met een drietal. De voorsprong was achter niet groot en slinkte beetje bij beetje. Joseph Devits was weer outstanding en verdiende vandaag een pluim als teamplayer door alle tegenaanvallen te counteren. Door enkele ultieme versnellingen van het peloton werd de groep van Rudy nog bijgehaald in de laatste kilometer. Nog niets verloren want Joseph en Roger Schouppe vatten de laatste bocht aan in koppositie, het is helaas Frank Suys die hun met een slinks maneuver de pas afsnijdt en kostbare meters doet verliezen, en daardoor de overwinning nog afsnoept.  Joseph wordt 2de, Roger 3de, Rudy nog mooi 8ste.

In de B-reeks was Peter Van Haverbeek onze enige vertegenwoordiger, maar sloeg erin om op het einde van de wedstrijd mee te zijn met de goede ontsnapping, helaas reed hij lek en moest de wedstrijd staken.

BEKIJK ALLE FILMS BURST – STEENHUIZE OP YOURTUBE – KLIK HIER

Leave a Reply

Sponsors
Sponsors Team Vedisys
Sponsors
Sponsors Team Vedisys
Sponsors
Sponsors Team Vedisys
Sponsors
Sponsors Team Vedisys
SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline