Team Vedisys,wielrennen,VWF,Dendermonde,Aalst,Ninove,Denderleeuw,Geraardsbergen
Zegestand 2015
53 overwinningen Klik HIER
Sponsors
Sponsors Team Vedisys

Geen hoofdprijzen vandaag. Het kan niet altijd in de roos zijn. Het parcours was misschien net niet te selectief genoeg en de wind maakte het aanvallers niet gemakkelijk.

het dichtst waren we in de D categorie. Het zag het er mooi uit met Jef en Rudy in de goede vlucht van 9. Francis De Ridder ontsnapte in de laatste ronde en zou de wedstrijd winnen. Jef plaatste in de laatste km nog een demarrage maar werd gecountered en kwam hierdoor tekort in de spurt. Rudy werd 6de, Jef 7de. Groot was de ontgoocheling toen men hoorde dat Francis De Ridder niet in aanmerking kwam. Met een andere tactiek had het er nog ingezeten. Maar soit, gedane zaken nemen geen keer…

In de C categorie maakte een viertal de koers met daarbij latere winnaar Frank Geets. Niemand van de ploeg was mee. Ronny plaatste nog een aanval in de laatste ronde, hij werd nog net bijgebeend en gepasseerd door Rudy Thomas, en werd 6de.

In de B categorie was Tom De Beer, die in goede doen was en in de aanval ging. Helaas bleef het tesamen en werd het een spurt. Tom werd 5de.

In de A categorie waren Stefaan Paridaens en Frank Van Haverbeek mee in de omvangrijke kopgroep van 22, die tevens voor de zege zou spurten. In de smalle wegen naar de finish werd het een linke bedoening en Stefaan verloor een goede positie. Hij werd 8ste.

***********
FILM CAT D
***********

*
FILM CAT C
*

*
*
FILM CAT B
*

*
FILM CAT A
*

Leave a Reply

Sponsors
Sponsors Team Vedisys
Sponsors
Sponsors Team Vedisys
Sponsors
Sponsors Team Vedisys
Sponsors
Sponsors Team Vedisys
SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline