Team Vedisys,wielrennen,VWF,Dendermonde,Aalst,Ninove,Denderleeuw,Geraardsbergen
Zegestand 2015
53 overwinningen Klik HIER
Sponsors
Sponsors Team Vedisys
Andy De Backer wint te Affligem

Andy De Backer wint te Affligem

Andy De Backer en Peter Van Damme

Andy De Backer en Peter Van Damme

In de Cat A zien we snel Andy de Backer en Peter Van Damme in een ruime kopgroep. Het peloton is nooit ver en in de finale komen er nog meer renners aansluiten. Daarbij ook Stefaan Paridaens. De finale jump komt er van Peter Van Damme en Kristof Lauwereys. Later komen Andy en David Motte aansluten. Het zijn uiteindelijk Andy en Peter die de wedstrijd naar hun hand zetten en 1ste en 2de finishen. Stefaan wordt nog mooi 6de.

In de Cat C bleef alles, ondanks het selectieve parcours, gesloten tot de finish. Ronny Van De Vurst kon nog net een late aanvalspoging succesvol afronden. Danny Saelens werd 8ste.

in de Cat D vormde zich al snel een ruime kopgroep. Arie De Moor kon nog net aanhaken. Francis De Ridder, Rene De Brucker en Christophe Brieau verzeilden in de achtervolgende groepen, met versnippering alom. Een deel van de kopgroep maakte aansluiting met het C peloton en het was Andre Aertgeers die nog net met voorsprong kon finishen. Arie werd 7de.

in de E categorie zagen we snel Ronny Paridaens en Jef Devits in een kopgroep. Rudu Van de Velde zat in een tweede schuifje en de rest volgde al op ruime achterstand. in de voorhoede kwamen Ronny Paridaens en Danny De Backer voorop en het was deze laatste die vandaag het pleit won. Jef won de spurt voor de derde plaats.

FILM CAT A

FILM CAT C

FILM CAT E

FILM CAT D : opgelet : koplopers maakten aansluiting met C peloton en zijn te zien in de film CAT C

Comments are closed.

Sponsors
Sponsors Team Vedisys
Sponsors
Sponsors Team Vedisys
Sponsors
Sponsors Team Vedisys
Sponsors
Sponsors Team Vedisys
SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline