Zegestand 2015
53 overwinningen Klik HIER
Sponsors
Sponsors Team Vedisys

Archive for april, 2014

Danny Saelens wint PK OVL WAOD te Woubrechtegem

Danny Saelens wint PK OVL WAOD te Woubrechtegem

Vermelden we hier ook nog de overwinning van Arie De Moor, enkele weken geleden (2-4-2014), in het Nederlandse Deurne Walsberg.

http://www.wvan.nl/

Prachtige opkomst. Verhees uit Helmond en De Moor uit België winnen… (2-4-2014)
… bij de masters bleef het, net zoals vorig jaar steeds gebeurde, allemaal bij elkaar. Een paar rondjes van 5 km voor het eind reden Raats, de Moor en Berends weg van de rest. Ze konden net wegblijven.

FILM CAT A

FILM CAT C

FILM CAT DE

Peter Van Damme wint te Sint-Lievens-Houtem

Peter Van Damme wint te Sint-Lievens-Houtem

Peter Van Damme viert zijn eerste overwinning van het seizoen te Sint-Lievens-Houtem, hierbij gesteund door de ploegmaats, met Steven Tuytschaever die nog tweede werd.

Dit is ook een mooi eerbetoon aan zijn trouwe supporter Herman Segers, die na een slepende ziekte kwam te overlijden.

Christophe Brieau wint ook een wedstrijd in zijn geboortestreek in Frankrijk, St Fulgent in de Vendee. Eerder won hij ook in Montrieul.

FILMS

FILM CAT A

FILM CAT C

FILM CAT D

FILM CAT E

FILM CAT F

Ideaal koersweer, geen wedstrijden in Oost- en West Vlaanderen voor de nevenbonden, en bovenal een schitterend parcours en dito organisatie. Geen wonder dat er veel volk en enkele kampioenstruien waren afgezakt naar het Oost-Vlaamse Zottegem, also known as “de poort naar de Vlaamse Ardennen”.

In de E reeks nam de vijvenzestig jarige en messcherpe Marc Vervondel voor tiende maal dit seizoen de maat van zijn leeftijdgenoten. Daar kan niemand verbaasd over zijn wanneer je weet dat hij nog in staat is om jonkies naar huis te rijden die hem met opa moeten aanspreken. Knap Marc!

Heel vreemde koers in de D reeks, waar Joseph Devits 3 ronden derny speelde voor de Engelsman Robert Downs, maar zich finaal liet inlopen door enig gebrek aan medewerking. Een gelegenheid waar Joseph Claessens van gebruik maakte om er op zijn kousenvoeten vandoor te gaan en de koers te winnen.

In de C reeks kletsen Patrick Van Pachterbeke, Herman Proost en Dirk Van Hove in de tweede ronde naar de B-reeks. In de volgende ronde konden een zevental renners aansluiten waaronder onze Arie De Moor, wereldkampioen Geert Van Speybroeck, veelwinnaar Patrick Jacobs en verder nog Danny De Backer, Peter Vos, Dirk Mathys, Geert Roose, en Dirk Verbestel. Toen een tweetal ronden verder Herman Proost, samen met Geert Van Speybroeck het hazenpad kozen konden enkel Arie De Moor en Dirk Van Hove de kloof nog dichten. De altijd attente Ronny Van Der Vurst was de gelukkige B renner die was kunnen mee glippen. De man in vorm, Herman Proost, wachtte de sprint niet af en demarreerde op de drietal km voor het einde en won verdiend.

In de B-reeks waren de renners aan elkaar gewaagd en werd het een tactische wedstrijd van beloeren, mee springen, en weer samen komen. Ronny Van Der Vurst was de enige die uit het peloton kon weglopen (zie boven) en zodoende de wedstrijd verdiend als overwinnaar kon binnenhalen.

In de A reeks waren verschillende Elite Zonder Contract renners afgezakt, waaronder de man in vorm van Wetterse Dakwerken, David Motte, die de bloemen naar Herne mocht meenemen door de spurt te winnen van een zevenkoppig groepje. Steven Tuytschaever werd verdienstelijk tweede van de achtervolgende groep, net achter wereldkampioen Gryson.

Film Categorie A

Film Categorie B

Film Categorie C

Film Categorie D

Film Categorie E

Verslag en kennismaking met de winnaar volgt morgen.

Film Cat A

Film Cat C

Film Cat D

Film Cat E

Sponsors
Sponsors Team Vedisys
Sponsors
Sponsors Team Vedisys
Sponsors
Sponsors Team Vedisys
Sponsors
Sponsors Team Vedisys
SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline