Zegestand 2015
53 overwinningen Klik HIER
Sponsors
Sponsors Team Vedisys

Archive for april, 2013

Rene De Bruecker wint te Hamme

Rene De Bruecker wint te Hamme

Het vlakke en met vele rechte stukken beladen parcours van Hamme Sint-Anna speelde niet in het voordeel van de aanvallers. Jef probeerde vele uitvallen waarbij nog een in de laatste ronde, maar werd nog net bijgebeend door het peloton, aanstormend voor de spurt. Het was sterke Rene die de rest kon afhouden en zijn 2de overwinning boekte van het seizoen. Jef, Rudy Van De Velde en Hans Coignau eindigden tevens nog in de top 10.

FILM CAT A

FILM CAT C

FILM CAT D

FILM CAT E

FILM CAT A

FILM CAT C

FILM CAT D

FILM CAT E

Huldiging A/B te Roborst

Huldiging A/B te Roborst

Vandaag opnieuw extra aan het feest te Roborst.

In de Cat D werden de rangen snel uitgedund tot uiteindelijk een viertal overbleef met Jef Devits, Ronny Paridaens, Patrick Jacobs en Rudy Thomas. De 4 bleven tezamen, Rudy Thomas plaatste vlak voor de spurt nog een late uitval en nam enkele meters, Jef kwam net te kort om hem te remonteren. Jef wint wel de 2-daagse.

In de Cat B komt er ook snel afscheiding. 6 C renners vinden aansluiting bij het laatste A peloton met daarbij Danny Saelens en Arie De Moor. Arie vertrekt nog met 2 andere B renners. Hun voorsprong schommelt rond de 25 seconden. Danny verricht prima afstoppingswerk in de achtervolging. In de spurt wint Arie gemakkelijk.

In de Cat A komt een ruime kopgroep tot stand met daarbij Peter Van Damme. Deze wordt verder uitgedund en er blijft nog een drietal over met daarbij Peter. Peter haalt het in de spurt. Peter is tevens ook winnaar van de 2-daagse.

FILM CAT AB

FILM CAT C

In Baasrode boekt Christophe een nieuwe overwinning. Hij maakt deel uit van een omvangrijke kopgroep. Op het laatste is er nog afscheiding en Christophe haalt het makkelijk in de spurt.

Wij vermelden hier ook dat Christophe de voorbije 2 weken aan het werk was in zijn geboortestreek in de Vendee in Frankrijk, tevens in amateurwielerbonden, en daar 2 overwinningen heeft geboekt.

Jef boekt een nieuwe overwinning bij de WAOD te Dikkele.

FILM BAASRODE CAT A

FILM BAASRODE CAT D

Outer - Jarno wint massasprint Elite Zonder Contract

(c) http://www.wielerkontakt.be


Jarno met de bloemen

Jarno Verhofstadt wint in Outer Wedstrijd Elite-zonder-contract

Neen, er staat geen fout in de titel!!
Jarno, die de jongste weken al heel goed bezig was en in Aalst onder meer Kristof Muys klopt in de spurt, wint de wedstrijd voor Elite-zonder-contract in Outer!! Een prestatie zonder weerga voor een master-renner die slechts sporadisch deelneemt aan wedstrijden op het hoogste niveau. Dat Jarno veel inhoud heeft en aan de meet ook nog eens heel rap is, wisten we al, maar dat hij dat nu ook kan verzilveren tegen de grote jongens, is zonder meer een uitzonderlijke prestatie!! Verslag volgt.

Jarno wordt geïnterviewd na zijn overwinning bij de elite-zonder-contract in Outer

Jarno wordt geïnterviewd na zijn overwinning bij de elite-zonder-contract in Outer

Jef boekt 9de overwinning in Malderen

Jef boekt 9de overwinning in Malderen


Peter mooi tweede in Malderen

Peter mooi tweede in Malderen


Hieronder gratis een snel cursus “Hoe slaag ik er in om zowel de pracht organisatie als de goede naam van mijn dorp om zeep te helpen, alsook de namiddag van een paar honderd mensen die niets meer doen dan hun hobby beoefenen”:
1. men zoekt een paar randdebielen om duimspijkers op de weg te gooien
2. men maakt de politiek en de politie wijs dat men om een of andere reden schade ondervindt, wat uit schrik om ook maar een halve stem te verliezen zeker zal worden opgevolgd, zodat een prachtige omloop herschapen wordt in een parcours waar nog geen kamelen wedstrijd zou mogen op worden georganiseerd.

Spijtig.

Film A

Alhoewel een ferme groep van 10 renners de laatste ronde inging met een lichte van voorsprong van 20 seconden, kwam alles terug samen bij het uitdraaien van de laatste bocht. Een koning sprint tussen Muys en Cooman kondigde zich aan maar het was onze eigenste Peter Van Damme die zich verdienstelijk naar de tweede plaats op het podium spurtte na Kristof Muys en voor Steven Tuytschaever.

Film C
Hier werd de wedstrijd gedomineerd door het trio Dockx, Roskam en Teirlinck die in de vijfde van de tien te rijden ronden het hazenpad kozen, niet meer werden ingelopen door het peloton en in die volgorde ook over de meet kwamen. De rest van de groep kwam in trosjes binnengelopen, wat bewijst dat het een harde wedstrijd was. Franky Verhulst en Danny Saelens kwamen als 8ste en 9ste over de meet.

Film D
Ook hier heel veel volk aan de start. Ondanks een paar verdienstelijke pogingen bleef de hele groep samen en werd de massaspurt gewonnen door Luc Van Roy voor Patrick Verdonck en Nico De Rouck.

Film E
Al vlug ontstond een ruime kopgroep van 10 renners met daarin onze Joseph Devits en Belgisch kampioen Rudy Van De Velde. Joseph wachtte de sprint niet af en ging de laatste ronde lopen met Danny Debacker aan het wiel. Joseph maakte het gemakkelijk af en boekte zo zijn negende zeg van het seizoen. John Van Den Brande werd eerste van een verbrokkelde achtervolgende groep waarin Rudy als 5de over de aankomstlijn schreed.

Jef wint ook in koers voor Gedit-trofee te Sint-Lievens-Houtem
Op stille zaterdag waren te gast bij de VWF in Berlare waar Rene de Bruecker de tegenstand aan het kruis spijkerde in een magistrale spurt voor de overwinning in de Categorie E. Daarmee is voor René de stop van de fles en zullen er ongetwijfeld nog meer zeges volgen. Ondertussen had het duo Ronny Paridaens en Jef Devits de 52 vertrekkers al op een hoopje gereden op het selectieve trainingsparcours van Claude Criquielion in Lessines. Ronny mocht hier het eerste zegegebaar van het seizoen maken.
Op een zonnige, maar winderige en heel frisse paasmaandag waren in Sint-Lievens-Houtem de rollen omgekeerd: Jef boekte zijn achtste overwinning vòòr Ronny door de spurt te winnen van een uitgebreide kopgroep in de E categorie. In deze 2de wedstrijd die meetelt voor de Gedit-Trofee waren er verder nog top tien plaatsen voor Peter Van Damme (4de in A-reeks), Danny Saelens (4de in C-reeks), Arie De Moor (4de in D-reeks), René De Bruecker (7de in E-reeks), Rudy Van De Velde (10de in E-reeks) en Johny Van Holen (10de in F-reeks). We waren hier allen getuige van het ABC van de perfecte organisatie: schitterend parcours, veel ambiance, goede omkadering, gezellig dorp, en goede afspraken met politie. De initiatiefnemers en al hun medewerkers mogen fier zijn en dat werd terecht beloond met een pak renners!

Film A

Film C

Film D

Film E

Film FG

Sponsors
Sponsors Team Vedisys
Sponsors
Sponsors Team Vedisys
Sponsors
Sponsors Team Vedisys
Sponsors
Sponsors Team Vedisys
SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline