Zegestand 2015
53 overwinningen Klik HIER
Sponsors
Sponsors Team Vedisys

Archive for juli, 2012

Ronny Paridaens te Bellingen

Ronny Paridaens te Bellingen

In de Cat E maken Jef Devits en Ronny Paridaens deel uit van de goede ontsnapping van 9 man. Ronny ontsnapt nog in de laatste ronde en finisht solo. Jef Devits wordt nog 3de.

In de Cat A gaat een groepje van 3 naar de finish, daarbij Peter Van Damme die het kan afmaken in de spurt.

In de Cat C wint Danny Saelens de 2-daagse.

Sinds vorige week is ons ter orde gekomen dat er in naam van het “Van Eyck Cycling team”, wafels aan huis verkocht worden. Deze moeten op voorhand betaald worden maar de waren worden niet geleverd.
De naam van ons team wordt hierbij misbruikt. Voor alle duidelijkheid laten wij hier weten dat we hiermee niets mee te maken hebben. Personen die hiervan het slachtoffer zijn mogen ons dit laten weten (via menu contact).

Jef Devits wint te Boom (Foto Rudy De Backer)

Jef Devits wint te Boom (Foto Rudy De Backer)

Sinds lange tijd was de zon opnieuw van de partij te Boom. Tevens een gewijzigde omloop, plat, lange rechte stukken waarop stevig tempo kon gemaakt worden en hierdoor ook hoge gemiddeldes, bij de A categorie zelf 44 km/u

In de Cat E volgen vele aanvallen die niet ver dragen. Het is Jef Devits die met Paul Casteleyn op pad gaat op 5 ronden van het einde. Ze houden het echter vol en aan de meet toont Jef zich de snelste.
Rudy Van De Velde wordt 10de.

In de Cat D komt nog voor halfweg een 5 tal op kop die het tot het einde uithouden. Francis De Ridder rijdt nog met een metgezel de laatste 2 ronden voor het peloton en wordt 7de.

In de Cat C, komt een viertal vrij snel op kop en zal het ook uihouden tot op het einde. De rest spurt voor de plaatsen en Danny Saelens wordt nog 7de.

In de Cat A komt er een ruime kopgroep van 18 vooraan met daarbij Peter Van Damme. Een achttal renners met Andy De Backer erbij gaat nog in de tegenaanval. Het is pas in de laatste ronde dat deze nog aansluiting maken. In de spurt worden Peter en Andy resp 6de and 8ste.

FILM CAT A

FILM CAT C

FILM CAT D

FILM CAT E

FILM CAT A

FILM CAT C

FILM CAT D

FILM CAT E

Ronny Paridaens wint Beneluxkampioenschap te Temse Jef Devits haalt zilver.

Ronny Paridaens wint Beneluxkampioenschap te Temse. Jef Devits haalt zilver.

In de Cat E stak Jef Devits onmiddelijk het vuur aan de lont. Enkele ronden later zagen we een drietal met Jef Devits, Ronny Paridaens en Luc Podevin. Deze maakten aansluiting met het D peloton. Ronny schoof even later zelfs door naar de goede ontsnapping in de Cat D. Deze hield stand tot het eind van de wedstrijd en zo werd Ronny winnaar en Belenuxkampioen. Jef zat in de eerste achtervolgende groep en werd zo 2de. De laatste ronde werd nog geteisterd door een hevig onweer waarbij het water met bakken uit de hemel viel. De ceremonie liet dan ook nog even op zich wachten, maar dan stonden de 2 ploegmaten op het podium.

In de Cat D zat Francis De Ridder mee in de goede ontsnapping maar moest het in de finale afleggen tegen Patrick Jacobs die met lichte voorsprong solo finishte.

Het C peloton maakte de start in het onweer en meerdere renners hielden het snel voor bekeken. In de Cat C zagen we ploegmaat Pascal Raes en Bruno Bruyere enkele ronden in de aanval. Pascal viel echter uit met pech. Op het einde was alles nog samen, maar een drietal finishte toch nog met lichte voorsprong, met daarbij Danny Saelens die derde werd met Bruno Bruyere als winnaar.

In de A categorie eveneens een slagveld door het slechte weer. Dries Echelpoels domineerde alweer met een indrukwekkende solo, en had zelfs de tijd om bij het ingaan van de laatste ronde een lek voorwieel te vervangen. Peter Van Damme finishte eerste van een derde groep.

FILM CAT A

FILM CAT C

FILM CAT D

FILM CAT E

Vrijdag was Jef opnieuw aan het kanon in het criterium te Burst. Tezamen met Willy Van Herreweghe uit de D reeks had hij een beslissende kloof. Ploegmaat Ronny Paridaens finishte 2de. Jef rondde hiermeet metten de kaap van 50 overwinningen. Danny Saelens finishte tevens 2de in de Cat C.

Zaterdag te Bavegem waren de rollen in de E categorie net omgekeerd. Het was Ronny die won voor Jef.

FILM CAT A

FILM CAT C

FILM CAT D

FILM CAT E

FILM CAT A

FILM CAT C

FILM CAT D

FILM CAT E

Sponsors
Sponsors Team Vedisys
Sponsors
Sponsors Team Vedisys
Sponsors
Sponsors Team Vedisys
Sponsors
Sponsors Team Vedisys
SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline