Zegestand 2015
53 overwinningen Klik HIER
Sponsors
Sponsors Team Vedisys

Archive for juni, 2012

Pascal Raes wint te Sint Lievens Esse

Pascal Raes wint te Sint Lievens Esse

FILM CAT A

In Sint-Lievens-Esse werd ons een mooie nieuwe omloop voorgeschoteld met daarbij vooral de lange en lastige klim naar de kerk van Sint-Antelinks. Hier zag we menigeen puffen en werden de gaten geslaan.

In de cat E vinden we Jef Devits en Ronny Paridaens terug in de goede ontsnapping met daarbij ook Joost Pieters en Danny De Backer. Het zijn Ronny en Danny De Backer die zich in de laatst ronde afscheiden. Ronny wint het het in de spurt.

In de Cat D vinden we Francis De Ridder en René De Brucker in een ruime kopgroep. Het is Rudy Thomas die na een solo in de finale opnieuw het laken naar zich toe trekt.

in de Cat C is het Pascal Raes die met Willem Van Der Heyden en Bruno Bruyere de goede ontsnapping op poten zet. Ronny Van Der Vurst en ploegmat Danny Saelens komen nog aansluiten. In de laatste kilometers kan Pascal Raes zijn concurrenten nog verschalken, en finisht solo met lichte voorsprong.

In de

FILM CAT A

FILM CAT C

FILM CAT D

FILM CAT E

Ronny Paridaens winnaar te Hemelveerdegem

Ronny Paridaens winnaar te Hemelveerdegem

FILM CAT AC

FILM CAT DE

Na een klinkende overwinning zaterdag te Roborst waren beide tenoren opnieuw aan het commando te Gooik. Dit weekend boeken we maar liefst 5 overwinningen en in de stand voor de Geditrofee doen we opnieuw een goede zaak te Gooik.

Door het slechte weer weinig renners aan de start in de Cat DE. Deze mochten daarom samen starten. Christophe Brieau springt van bij de start weg en het is zijn spitsbroeder Jef Devits die hem achterna snelt. De voorsprong klimt tot maximum 45 seconden. De ploeg verricht in de achtergrond uitstekend afstopwerk tot er zich toch een achtervolgende groep meldt met daarin Ronny Paridaens. Christophe Brieau wordt eerst bijgehaald, later Jef, door Jan Van Den Branden, Rudy Thomas en ploegmaat Ronny Paridaens. Uiteindelijk zijn het Rudy Thomas en Jef Devits die beiden winnen in hun categorie. Ronny wordt 3de in de cat E, net als Christophe Brieau in de Cat D die de spurt van de achtervolgende groep wint. Francis De Ridder wordt nog 7de en René De Brucker 8ste.

In de Cat C vormt zich snel een kopgroep van 10 met daarbij Danny Saelens. Nog 4 renners vallen af en 6 man spurten voor de zege. Danny wordt 3de.

In de Cat A zien we bij de eerste doortocht Peter Van Damme en Kevin Van Der Cruysse met een mooie voorsprong doorkomen. Het duo slaagt erin op de hele wedstrijd voorop te blijven, een sterk nummer. Peter kan in de laatste kilometers nog afstand nemen van zijn metgezel en finisht met kleine voorsprong.

FILM CAT A

FILM CAT C

FILM CAT DE

Peter Van Damme wint te Roborst (WAOD)

Te Roborst, in het midden van de Vlaamse Ardennen wordt traditioneel een loodzwaar parcours voorgeschoteld. in het ongeveer 9 km lange parcours zit voornamelijk de lange klim in het dorp van Rozebeke, maar ook nog enkele andere hellingen en kuitenbijters.

In de Cat C kwamen Ronny en Jef aan de start. Jef trok reeds tijdens de eerste ronde in de aanval. Hij liep uit tot bijna een minuut. In de achtergrond zette Franky Van Oyen zich echter resoluut op kop en het was hij die de kloof naar Jef dichtte, met in zijn spoor de voorwacht van het peloton, en Ronny in een volgende rol. Niet lang daarna vonden het drietal Ronny, Jef en Franky vooraan. Franky Van Oyen reed defensief en reageerde op de aanvallen van Jef en Ronny. Het werd een spurt tussen Jef en Franky, tumultueus door de aanwezigheid van auto’s bij de aankomst. Sterke Jef was nochtans de snelste.

In de A categorie kwam Peter Van Damme aan de start. Reeds snel vormde zich een kopgroep van 10 man met daarbij Peter en ook Dries Echelpoels. Deze 10 bleven samen tot de voorlaatste ronde, waar Peter en Dries zich afzonderden van het peloton. De twee bleven samen tot de streep en Peter kon het vrij gemakkelijk winnen in de spurt.

FILM ROBORST CAT A

FILM ROBORST CAT C

In de E categorie zagen we een goede Rudy Van De Velde die net de goede ontsnapping miste. Uiteindelijk finishte Rudy net achter de 3 koplopers.
In de D categorie was Christophe Brieau mee in de goede ontsnapping en eindigde 6de.
In de C Categorie zagen we Gwen Van De Velde, Pascal Raes en Danny Saelens vaak in de aanval trekken. Zoals helaas veel het geval is werd er teveel op de wielen gereden en bleef alles samen tot de finish. Pascal kon nog als 7de finishen.
In de A categorie kon Peter Van Damme de aansluiting maken met een omvangrijke kopgroep. Wanneer deze openbrak zat hij in de tweede groep waarvan hij nog de spurt won voor de 9de plek

FILM CAT A

FILM CAT C (aankomst is te zien in de FILM CAT A)

FILM CAT D

FILM CAT E (aankomst is te zien in de FILM CAT D)

Vrijdag was Danny in het criterium te Erembodegem net de snelste in een spurt voor Bruno Bruyere.
Ronny Paridaens werd 3de in de E categorie na Danny De Backer en Patrick Van Renterghem.
Christophe Brieau werd 5de in de D categorie.

Zaterdag kwam Ronny was Ronny opnieuw aan de winnende hand Anderleus (Amicale Cycliste).
Hij kwam vooruit met Michel Willems en Francis De Ridder. Deze laatste viel echter nog lek.

Ronny Paridaens (rechts) winnaar VWF Aalst

Ronny Paridaens (rechts) winnaar VWF Aalst

In de Cat E zagen we snel een kopgroep van 6 man met daarbij lieft 3 teamgenoten : Rudy Van De Velde, Ronny Paridaens en Jef Devits. Met nog enkele andere sterke mannen erbij was een definitieve kloof snel geslagen. Er werd zelf nog aansluiting gemaakt met het D peloton. Jef zette zich op kop voor Ronny in de spurt en deze kon het afmaken voor de overwinning. Jef werd 2de, rudy 3de.

in de Cat C zagen we snel een kopgroep van 5 met daarbij Pascal Raes. In de laatste ronden gingen Franky en Danny nog in de achtervolging en konen de kopgroep in de laatste ronden nog bijhalen. Danny plaatste nog enkele pogingen maar tevergeefs. In de spurt won een sterke Ronny Van Der Vurst voor Franky. Pascal en Danny werden 6de en 7de.

In de Cat D waren onze 3 man mee in een omvangrijke kopgroep : Christophe, Rene, en Francis. Alledrie waren ze verdienstelijk, helaas Was het de sterke Rudy Thomas die de wedstrijd alsnog naar zijn hand zette. Christophe werd 4de, Rene 7de.

In de A categorie opnieuw een super Dries Echelpoels die solo het merendeel van de wedstrijd volmaakte. Andy De Backer zat bij de eerste achtervolgers en werd 6de.

FILM CAT A

FILM CAT C

FILM CAT D

FILM CAT E (finish E ontbreekt)

Jef Devits wint EK VWF cat C te Liedekerke

Jef Devits wint EK VWF cat E te Liedekerke

Te Liedekerke werd ons vandaag een mooi parcours voorgeschoteld met talrijke hellingen en bochtenwerk, maar helaas ook slecht weer.

In de Cat E ging Jef er onmiddelijk vandoor in de eerste ronde. Hij werd gevolgd door Jan Van Den Branden en Danny de Backer. Het trio zou de wedstrijd volmaken en de rest van het deelnemersveld op maar lieftst 4 minuten fietsen. Het drietal blijft bij elkaar en het is Jef die met lichte voorsprong uit de laatste bocht komt en wint voor Danny De Backer en Jan Van Den Branden.

Danny Saelens wint EK VWF CAT C te Liedekerke

Danny Saelens wint EK VWF CAT C te Liedekerke

In de Cat C was het deelnemersveld opnieuw moeilijk uiteen te slaan. Pascal Raes en Danny Saelens toonden zich vaak en het was Danny die 3 ronden voor het einde solo een mooie kloof. Danny die zich in zijn sas voelt op lastige parcours geeft het volle pond. In het peloton tracht oa het Bakkersteam voor spurter Vagenende nog de kloof te dichten maar komen niet terug op beresterke Danny. Deze finisht knap solo en mag zoals ploegmaat Jef de blauwe trui met sterren aandoen. Frank Vagenende wint de spurt van het peloton voor de 2de plaats en Dirk De Schrijver wordt 3de.

FILM CAT A

FILM CAT C

FILM CAT D

FILM CAT E

Sponsors
Sponsors Team Vedisys
Sponsors
Sponsors Team Vedisys
Sponsors
Sponsors Team Vedisys
Sponsors
Sponsors Team Vedisys
SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline