Zegestand 2015
53 overwinningen Klik HIER
Sponsors
Sponsors Team Vedisys

Archive for maart, 2012

Danny Saelens wint te Haaltert

Danny Saelens wint te Haaltert

Opnieuw een dubbel te vieren te Haaltert, niet ver van onze thuisbasis.

In de E reeks gaan Jef Devits en Jan Van Den Brande er snel vandoor. Het is Jef die het leeuwendeel voor zich neemt, de voorsprong loopt gestaag op tot boven de minuut. Halfweg gaat er een groepje in de tegenaanval, Ronny en Roger schuiven mee en kijken de kat uit de boom. De vluchters worden niet meer bedreigd. Jef is duidelijk de sterkste vooraan en mag opnieuw de bloemen voor vrouwtje Regina naar huis meenemen.

In de Cat C blijft het lang gesloten tot op enkele ronden van het einde zich toch een groepje van 5 licht kan afscheiden, daarbij ook Danny Saelens. Hun voorsprong blijft klein maar toch worden ze niet meer bedreigd. De 5 blijven tesamen en spurten voor de zege. Het is Danny die lijkt te winnen maar nog bedreigd wordt door Willem Vanderheyden die sterk komt opzetten. De filmbeelden worden geraadpleegd en uiteindelijk is het toch Danny die als winnaar wordt uitgeroepen.

FILM CAT A

FILM CAT C

FILM CAT D

FILM CAT E

Jarno Verhofstadt wint te Berlare (foto Rudy De Backer)

Jarno Verhofstadt wint te Berlare (foto Rudy De Backer)

In de Cat E is het Rudy Van De Velde Met Wim De Waal die voorsprong nemen op het peloton. Enkele ronden nadien sluiten ploegmaats Ronny Paridaens en Jef Devits vooraan bij. Er wordt goed rondgedraaid en het is Ronny die met lichte voorsprong solo finisht. Jef wordt 3de en Rudy 4de. Roger Schouppe wint nog de spurt van het peloton voor de vijfde plaats.

In de Cat A kwam voor het eerst dit seizoen Andy De Backer aan de start. Andy gooide zich meteen in de wedstrijd en kwam eerst met een zestal op kop waarvan er daar nog 3 van overbleven. De voorsprong van het drietal zat boven de 45 seconden. In het peloton werd gedemarreerd maar alles bleef samen, tot op 4 ronden van het einde een zestal met daarbij Jarno Verhofstadt traag maar zeker in de achtervolging ging. De aansluiting werd gemaakt pas in de laatste ronde. in de spurt kon Jarno het opnieuw afmaken, reeds zijn derde overwinning.

FILM CAT A

FILM CAT C

FILM CAT D

FILM CAT E

Jarno Verhofstadt wint te Puurs

Jarno Verhofstadt wint te Puurs

Ons team heeft dit seizoen alvast een sneltrein genomen qua overwinningen. Na het 4de koersweekend staan al liefst 8 overwinningen op de teller.

In de E categorie zagen we opnieuw Jef Devits in de aanval, met Jan Van Den Brande en Wim De Waal. Het was opnieuw Jef die zijn metgezellen kon afschudden en met lichte voorsprong finishte. Rudy Van De Velde, Roger Schouppe en Ronny Paridaens finishten alle nog in de top 10.

In de D categorie misten onze mannen de goede vlucht van 4 man. Niettemin namen ze het heft in handen en Rene De Brucker en Arie De Moor finishten 6de en 9de.
in de C categorie maakte Danny Saelens deel uit van de geode vlucht van 15 en finishte in de top 10.

In de A categorie was er opnieuw een glansrol weggelegd voor Peter Van Damme en in het bijzonder Jarno Verhofstadt in een boeiend wedstrijdverloop. Jarno maakte deel uit van een vroege ontspanning van een 8 tal renners. Peter Van Damme maakte deel uit van een achtervolgend 10-tal dat uiteindelijk aansluiting kon vinden. Kort daarachter maakten Peter en Jarno deel uit van een nieuwe ontsnapping. In de slotronde zat Jarno alleen op kop met Steven Bogaert. In de spurt kon hij een sterke wedstrijd afronden met de zege.

FILM CAT A

FILM CAT C

FILM CAT D

FILM CAT E

Rudy Van De Velde wint te Sint Amands

Rudy Van De Velde wint te Sint Amands

In de derde van 8 ronden komen Jan Van Den Brande en onze 2 renners Jef Devits, Rudy Van De Velde vooruit. Zij fietsen stevig door en sprokkelen een voorsprong van meer dan 2 minuten bij elkaar. Van Den Brande zit in de tang door onze 2 renners en het is uiteindelijk Rudy Van De Velde die hier kan van profiteren.

In de A reeks was Peter Van Damme weer prima op dreef, mee in de goede ontsnapping en werd derde. Exact hetzelfde kan gezegd worden van Christophe Brieau in de D reeks.

Arie De Moor wint te Hamme

Arie De Moor wint te Hamme

FILM CAT A

FILM CAT C

FILM CAT D

FILM CAT E

Jef Devits wint te Nieuwerkerken

Jef Devits wint te Nieuwerkerken

Het zijn Rudy Van De Velde en Freddy Vlerick die er reeds snel vanondermuizen. Hun voorsprong schommelt rond de 20 seconden. Zij blijven het merendeel van de wedstrijd vooraan. Op enkele ronden van het einde maakt Jef Devits zich los van het peloton en rijdt naar de leiders, die hij tevens ter plaatse laat. Zo fietst Jef solo naar de derde overwinning reeds van het prille seizoen. Rudy Van De Velde wordt nog mooi derde.

FILM CAT A

FILM CAT C

FILM CAT D

FILM CAT E

Het werd een natte namiddag te Hofstade. Dat kon echter de pret voor het team niet drukken met een dubbelslag in de Cat E en A.

in de Cat E kozen Ronny Paridaens en Jef Devits al vlug het hazepad met 2 metgezellen. Zij bouwden een comfortable voorsprong uit. Rudy Van De Velde en Roger Schouppe speelden stoorzender in het peloton. Naar het einde van de wedstrijd toe begon Patrick Van Renterghem aan een remonte en kon vooraan aansluiting vinden. Jef was echter een ronde daarvoor reeds in de aanval getrokken. Patrick, met Ronny in het wiel kwam nog dicht maar kon sterke Jef niet meer bedreigen voro de overwinning. Een mooie uitslag met 1ste en 2de in de uitslag.

in de Cat A bleef het lang gesloten, tot op enkele ronde voor het einde er zich een kopgroep van 6 vormde. Daarbij zowaar onze 2 aanwezige A renners, Jarno Verhofstadt en Peter Van Damme. Jarno, ging met zelfvertrouwen de spurt aan en won mt ruim verschil. Peter Van Damme werd nog knap derde. Voor Jarno de eerste wedstrijd daar hij vorige week ziek was, en onmiddelijk bingo.

FILM CAT A

FILM CAT C

FILM CAT D

FILM CAT E

Sponsors
Sponsors Team Vedisys
Sponsors
Sponsors Team Vedisys
Sponsors
Sponsors Team Vedisys
Sponsors
Sponsors Team Vedisys
SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline