Zegestand 2015
53 overwinningen Klik HIER
Sponsors
Sponsors Team Vedisys

Archive for februari, 2012

Jef Devits bijt de spits af voor de eerste overwinning, en dat in de eerste wedstrijd waaran hij deelneemt. Bij de Amicale Cycliste du Hainaut (cat B, 40+) zijn er op het einde van de wedstrijd 3 renners op kop. Jef kan nog de brug maken met twee metgezellen en wint dan in de spurt.

Hierbij ook de films van de wedstrijden VWF te Malderen.

In de cat A zagen we een onwaarschijnlijke krachttoer van Dries Echelpoel. Deze koos tijdens de tweede ronde solo het hazepad en slaagde erin om de hele wedstrijd vooruit te blijven en te winnen. Nochtans was zijn voorsprong steeds miniem, soms maar enkele 100den meters. Het is verbazend hoe hij er de hele wedstrijd in slaagde het peloton achter zich te houden met zo een kleine voorsprong.

TIP : webmasters die graag de filmpjes op hun eigen website willen plaatsen, kunnen een emailtje sturen via ‘CONTACT’, en de codes ontvangen.

FILM CAT A

FILM CAT C

FILM CAT D

FILM CAT E

Van Eyck Cycling Team

Van Eyck Cycling Team

Foto : Rudy De Backer

Zaterdag 18 februari werd ons team voorgesteld aan de familie en supporters. Elke renner mocht eens passeren bij speaker Kurt Degelasse die het geheel vlot aan elkaar praatte. Tevens was Raf Van Eyck, zaakvoerder Van Eyck Sports, aanwezig en mocht mee op de foto. Het werd een gezellige avond en het was duidelijk dat het goed zit met de moraal en de teamspirit.

Onder (van links naar rechts) : Arie De Moor, Christophe Brieau, Roger Schouppe, Peter Van Damme, Jef Devits, Francis De Ridder, Ronny Paridaens, Rudy Van De Velde, Pascal Raes
Boven (van links naar rechts) : Chris Van Der Straeten, Hans Coignau, Franky Verhulst, Rene De Brucker, Stefaan Paridaens, Jarno Verhofstadt, Andy De Backer, Gwen Van De Velde, Danny Saelens, Raf Van Eyck.

Sponsors
Sponsors Team Vedisys
Sponsors
Sponsors Team Vedisys
Sponsors
Sponsors Team Vedisys
Sponsors
Sponsors Team Vedisys
SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline