Zegestand 2015
53 overwinningen Klik HIER
Sponsors
Sponsors Team Vedisys

Archive for mei, 2011

20110529-161034.jpg

Te Liedekerke werd ons een prachtomloop van 9 km voorgeschoteld, hierbij diende telkens de ‘Puttenberg’ in Pamel beklommen te worden. Een lange helling met kassei, steil oplopend tot 12%. Deze was dan ook werkelijk de scherprechter. Bij de D categorie trok Francis De Ridder halfweg de wedstrijd in de aanval en kreeg Herman Proost mee. Ronny kon met een rush op de Puttenberg de kloof dichten en nam mede het voortouw can het drietal. Ronny kwam uiteindelijk nog solo door. Francis kon nog net uit de greep van het peloton blijven en werd kampioen Vlaams Brabant.

Danny Saelens wint te Liedekerke VWF Cat A

Danny Saelens wint te Liedekerke VWF Cat A

In de A categorie zagen we een beresterke Danny Saelens. Peter Van Damme was reeds van in de eerste ronde aanwezig in de kopgroep. Danny kwam later aansluiten. In de eindfase van de wedstrijd kwam Danny op kop met Andy Annendijck en zij konden nog een serieuze kloof slaan. In de spurt was Danny nog de meest frisse en kon een mooie overwinning toevoegen aan zijn palmares.

In de C categorie reed Pascal Raes een knappe wedstrijd en werd 3de.

FILM CAT A

FILM CAT D

FILM CAT C

FILM CAT E

Ronny Paridaens leidt in Iddergem

Ronny Paridaens leidt in Iddergem

Ronny boekt alweer een schitterende overwinning te Iddergem. Het parcours was al lastig met heel wat draaien en keren en bergop, bergaf, de wind speelde nog eens extra in de open kouter. Vrij snel komt een drietal met Ronny op kop. Ze bouwen hun voorsprong gestaag uit en worden niet meer bedreigd. In de voorlaatste ronde plaatst Ronny de beslissende demarrage en kan de laatste anderhalve ronde solo aansnijden. Jef Devits finishte nog als 4de en eerste van de achtervolgende groep.

FILM CAT D

FILM CAT C

FILM CAT A

20110515-155419.jpg

Ronny finisht solo, na een demarrage in de laatste ronde uit een kopgroep met ook Jef Devits en Rudy Van De Velde die uitstekend werk verrichten.

In de cat C zagen we opnieuw een prima Pascal Raes die met een zevental op weg ging. Pascal werd helaas in de spurt geklopt door Ronny Van Der Vurst.

In de Cat lieten Danny Saelens en Peter Van Damme zich opnieuw zien. Peter reed de laatste ronden met lichte boni op het peloton. Eerst met 2 daarna kwamen nog 3 renners aansluiten. In de laatste ronde werden ze echter nog gegrepen.

Camerman Roger toerde het parcours rond en bracht alles opnieuw prachtig in beeld!

FILM CAT D

FILM CAT C

FILM CAT A

20110514-214707.jpg

In Mont-Saint-Aubert, het dorp gelegen
op een steile heuvel bij Doornik, wint Jef de ‘ klimkoers’ van de ACH in de cat. B. (op de foto rijdt Jef uiterst rechts).

20110508-200903.jpg

Francis komt met Ronny op kop met 9 man. Ronny tracht in de finale nog enkele keren weg te geraken, maar dat lukt net niet. Francis kan ervan profiteren en gaat er alleen vandoor. Danny De Backer komt nog aansluiten, maar Francis klopt hem in de spurt. Reeds de 2de overwinning voor Francis en de 20ste voor het team.

Minder goed nieuws in de c categorie. Arie De Moor kwam ten val door enkele renners voor hem en werd weggebracht met een gebroken sleutelbeen. Wij wensen hem een spoedig herstel.

Ronny en Pascal boeken een prachtige overwinning in een mooie maar lastige koers te Sint-Goriks-Oudenhove. Temidden van de Vlaamse Ardennen werden pittige en lange stroken bergop voorgeschoteld. Tevens was er een steile en technische afdaling. We zagen menig renner afhaken en voortijdig de wedstrijd staken.

In de Cat D koos Ronny al snel voor de aanval. Dirk Van Hove en Rudy Piessens konden volgen. Dit drietal bouwde snel een mooie voorsprong uit. Op enkele ronden van het einde botste het drietal in de afdaling op enkele andere fietsers in de tegengestelde richting. Alle drie kwamen ten val. Ronny kwam er het best vanaf en kon snel verder. Zijn 2 kompanen moesten echter de wedstrijd staken. Ronny moest alzo nog enkele ronden solo volhouden, waar hij ook in slaagde.

In de categorie kwam Pascal Raes vooruit met 5 andere renners. In de eindfase kwam Pascal vooruit met Patrick De Craene en Pascal kon deze nog losgooien voor de finish.

Ronny

FILM CAT C

FILM CAT D

FILM CAT A

FILM CAT E

Jef Devits aan de start te Baugnies

Jef Devits aan de start te Baugnies

Na winst zaterdag in Henegouwen maakte Jef zondag een uitstapje naar West-Vlaanderen en kon daar eveneens de overwinning in de Cat B in de wacht slepen.

VWF OUDEGEM
FILM CAT A

FILM CAT C

FILM CAT D

Sponsors
Sponsors Team Vedisys
Sponsors
Sponsors Team Vedisys
Sponsors
Sponsors Team Vedisys
Sponsors
Sponsors Team Vedisys
SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline