Zegestand 2015
53 overwinningen Klik HIER
Sponsors
Sponsors Team Vedisys

Archive for september, 2010

VWF Outer : Jef Devits 3de Cat D

VWF Outer : Jef Devits 3de Cat D

FILM CAT C

FILM CAT D

FILM CAT B

FILM CAT A

Arie is weg op het einde van de eerste ronde. Eerst alleen met Danny De Bruyne, na 2 ronden komen Marc Goossens en Stannie Martens aansluiten. Arie kan winnen in de sprint met vier.

Vorige week werd Ronny winnaar van een kampioenencriterium te Koningshooikt

FILM AB

FILM D

Van in de 2de ronde ontstaat er een kopgroep van 12 met Jef Devits erbij. In de laatste km zit iedereen in het wiel van Jef, maar hij kan het toch nog gemakkelijk afmaken in de spurt.

Rudy Van De Velde wint te Wanzele

Rudy Van De Velde wint te Wanzele

5 D’s gaan er onmiddelijk van bij de start vandoor.  Zij vinden de aansluiting met het C peloton. Bij de D’s wordt er ook nog flink tempo gemaakt en wordt enkele rondes later het C peloton bijgehaald. Een groot aantal C renners zijn echter verderop te vinden, evenzo ook Rudy en Jos Maes. Rudy wint als organisator van zijn eigen wedstrijd.

Bij de C’s wordt Willy De Boitselier 3de in de spurt. Een opsteker voor de nog resterende wedstrijden.

*

Jef Devits winnaar Sint-Pieters-Leeuw cat DEF

Jef Devits winnaar Sint-Pieters-Leeuw cat DEF

Zo een 130 renners uit de categorie DEF mochten een kleine 60 km met plaatselijke ronden afwerken. Reeds in de 2de ronde koos Jef Devits het hazepad gevolgd door Roland Mersseman. Zij hielden er een flink tempo op na want hun voorsprong liep uit tot over de minuut. in de achtergrond werd er serieus afstoppingswerk verricht door het team en de koplopers werden niet meer bedreigd.  In de spurt kon Jef het gemakkelijk winnen van zijn medekompaan.

Aan de wedstrijd was ook een ploegklassement verbonden. Naast Chris Van Der Straeten, Rudy Van De Velde, Jef Devits en Roger Schouppe, namen ook deel : Dirk De Meyer, Jan Moreels, Jos Maes, Kristof Reniers, Dirk Rijmenam. De 5 beste plaatsen van Jef, Roger, Rudy, Dirk DM en Kristof gaven de doorslag voor de overwinning. in dit ploegklassement.

In de cat ABC kwamen zo een 160 renners aan de start. Zij mochten 6 ronden van 18 km afwerken in het mooie Pajottenland langs Sint-Pieters-Leeuw, Oudenaken, Gaasbeek en Vlezenbeek. In de eerste ronde kwam een 7-tal aan de kop van de wedstrijd, hierbij ook onze gelegenheidsrenner Peter Van Damme. Hun voorsprong liep op tot 46 seconden. Naar het einde van de wedstrijd liep deze geleidelijk terug en zij werden nog teruggenomen in de laaste ronde. Het waren Bart Tribout en Danny De Backer die nog een ultieme poging beloond zagen en winnaar werden in resp A en C categorie.  Eerste renner van het team werd Willy De Boitselier op de 15de plaats. De ploeg haalde toch nog de 3de plaats in het ploegenklassement.

Hierbij ronden we de kaap van 50 overwinningen en Jef Devits krijgt de eer!

* FILM DEF *

* FILM ABC *

Sponsors
Sponsors Team Vedisys
Sponsors
Sponsors Team Vedisys
Sponsors
Sponsors Team Vedisys
Sponsors
Sponsors Team Vedisys
SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline