Zegestand 2015
53 overwinningen Klik HIER
Sponsors
Sponsors Team Vedisys

Archive for juli, 2010

Daags na zijn overwinning te Ottergem boekt Stefaan opnieuw een overwinning. Een definitieve ontsnapping komt tot stand met 4 A en 4 B renners. Stefaan zet alle zeilen bij met Erwin Bollen om een kloof van 40 seconden te dichten en slaagt daar in op 2km van de aankomst. Stefaan moet wel heel sterk zijn want hij slaagt er dan nog in de spurt te winnen. Schitterend!

VWF Borchtlombeek : FILM AB (alleen beginfase wedstrijd)

VWF Borchtlombeek : FILM CAT C

VWF Borchtlombeek : FILM CAT D

Stefaan Paridaens winnaar VWF Ottergem Cat A

Stefaan Paridaens winnaar VWF Ottergem Cat A

De overwinningen van het team volgen elkaar in sneltempo op! Na een triple woensdag jl., werd er deze zondag uit hetzelfde vaatje getapt.

Bij de VWF in Ottergem cat C maakte Arie De Moor deel uit van de kopgroep van 8 en kon het in de sprint halen.

in de Cat A was Stefaan opnieuw in de goede vlucht. Nadat hij eerst vooruit was met Willem Van Der Heyden, liet hij zich terug afzakken tot de kopgroep en sloeg zijn slag in de laatste ronde. De groep was nog tezamen, Stefaan reageerde op een aanval van Kevin Van De Keer en nam dan gepast over. Zo kon hij de laatste rechte lijn aansnijden met korte voorsprong. hij hield vol tot de finish en won.

Na de koers mochten we dan ook nog het goede nieuws van Jef Devits ontvangen die tevens had gewonnen in de Amicale Cycliste du Hainaut te Ghlin. Hij maakte deel uit van een kopgroep van 11 en kon tevens zegevieren in de spurt.

FILM VWF OTTERGEM CAT A

FILM VWF OTTERGEM CAT C

FILM VWF OTTERGEM CAT D

De nationale feestdag werd ook een feestdag voor het team. Enkele renners waren afgezakt naar de WAOD te Roborst. Temidden van de Vlaamse Ardennen werd een zeer selectief parcours voorgeschoteld. Zo was er een klim van ong 1 km aan de kerk te Rozebeke en tussendoor zaten nog talrijke klimmetjes en lastige bochten.

Ronny Paridaens mocht aan de slag in de Cat E. Reeds voor halfkoers was Ronny solo op weg. Zijn voorsprong op zijn achtervolgers liep op tot meer dan 2 minuten en werd dus niet meer bedreigd voor de overwinning.

Jef Devits mocht starten in de Cat F maar werd naar eigen zeggen sterk geviseerd en werd 3de.

In de Categorie A vonden we Stefaan Paridaens, en in Cat B Tom De Beer. Stefaan bond van in he begin de kat de bel aan. Tom sloot iets later aan in een kopgroep van 7. Uiteindelijk bleven nog Tom en Stefaan over en een concurrent A renner. Tom kwam uiteindelijk als eerste over de streep als winnaar in de cat B. Stefaan kwam in de finale iets te kort en werd 2de. de

In de Cat C waren Frank Van Haverbeek en Arie De Moor aan de start. Hans Verlinden trok vlug in de aanval en kon aansluiting vinden met het AB peloton. Arie en Frank zetten nog een mooie achtervolging in en bolden samen over de streep

Alsof dit allemaal nog niet mooi genoeg was kregen we nieuws van Roger Schouppe die de wedstrijd VWF te Aalst won in de categorie D. Dit in een massaspurt.

Roger Schouppe op weg naar winst in de VWF Aalst CAT D

Roger Schouppe (uiterst rechts) op weg naar spurtwinst in de VWF Aalst CAT D

FILM WAOD ROBORST CAT AB

FILM WAOD ROBORST CAT EF

Arie De Moor wint te Temse

Arie De Moor wint te Temse

in de D categorie werd er van bij de start een serieuze snok aan gegeven, met het resultaat dat nog voor het einde van de eerste ronde de aansluiting met het C peloton een feit was. Zo’n 130 renners tesamen en dat was hard koersen op de smalle wegen voor diegenen die achteraan zaten. We zagen dan ook menig renner de rol lossen. Niet lang na de aansluiting vertrok de goede ontsnapping met daarbij onze Ronny Paridaens en ook Arie De Moor die iets later kwam aansluiten. Willy De Boitselier bleef attent vooraan afstoppen. De Ferynrenners waren niet mee en zetten alle zeilen bij om de kopgroep te remonteren. Vooraan bleven er uiteindelijk 9 renners over voor de overwinning, en daar trok Arie in de sprint met ruime voorsprong aan het langste eind. In de D categorie eindigden Jef Devits 2de en Roger Schouppe 3de.

In de B categorie was Tom De Beer weer supersterk en kwam vooruit met 3 man met een voorsprong die opliep tot 2 minuten. Een goede Pascal Raes droeg in de achtergrond tevens zijn steentje bij door af te stoppen. Tom kon zijn medekompanen nog verschalken en finishte mooi solo.

In de A categorie was Stefaan Paridaens opnieuw in de goede ontsnapping maar moest spijtig genoeg de wedstrijd staken in de laatste ronde met kettingproblemen.

Dit weekend boekten we drie overwinningen en evenaarden we reeds het aantal overwinningen van het vorige jaar, nl. 30! Proficiat en bedankt aan de renners die hiertoe bijdroegen.

FILM CAT CD

FILM CAT B

FILM CAT A

Jef Devits wint te Sint-Martens-Bodegem

Jef Devits wint te Sint-Martens-Bodegem

In de D reeks ging van bij de start een 2tal aan de haal met daarbuij Jan Van Den Brande. Deze hielden er een stevig tempo op na en liepen uit tot meer dan 1 minuut. Op 3 ronden van het einde trok Jef dan met 2 kompanen in de tegenaanval en kon in de laatste ronde de voorsprong nog dichten. Jef won nog vrij gemakkelijk de spurt.

In de C categorie zagen we opnieuw een sterke André Aertgeers die gans de wedstrijd op kop fietste, eerste met 4 dan nog met 2. Ronny Paridaens verzeilde in een achtervolgende kopgroep en werd 4de.

In de Cat B zagen we een sterke Tom De Beer, net terug uit vakantie, en Pascal Raes die 5 en 6 werden.

In de Cat A ook een sterke wedstrijd van Stefaan Paridaens die ook deel uitmaakte van de kopgroep en 4de werd.

FILM CAT D

FILM CAT C

FILM CAT B

FILM CAT A

Rudy Van De Velde was constant in de aanval te vinden en uiteindelijk ook in de kopgroep van 4. Spijtig werd hij niet beloond voor zijn inspanningen en werd 4de. Jef Devits won de spurt voor de 5de plaats.

Ronny Paridaens en Chris Van Der Straeten winnaar te Lierde

Ronny Paridaens en Chris Van Der Straeten winnaar te Lierde

FILM CAT D

FILM CAT C

FILM CAT A

FILM CAT B

Ronny Paridaens kampioen OVL VWF cat C te Schendelbeke

Ronny Paridaens kampioen OVL VWF cat C te Schendelbeke

Schitterend resultaat voor ons team vandaag met 2 kampioenen en nog 2 exta podiumplaatsen. Ronny was alweer top in deze wedstrijd die hij met stip had aangevinkt. Ronny maakte deel uit van de kopgroep waarin ook ploegmaat Arie De Moor aanwezig was. Uiteindelijk koos hij opnieuw het hazepad nog in het gezelschap van Dirk De Ridder en John De Croock. Hij had nog de nodige versnelling in de benen om solo te finishen. Arie De Moor stond nog op het podium als derde.

Tom De Beer Kampioen OVL cat B VWF Schendelbeke

Tom De Beer Kampioen OVL cat B VWF Schendelbeke

In de B categorie was Tom De Beer kampioen na een sterke week. Tom kwam op het einde op kop met Ben Van Den Bossche. In de achtergrond was er blijkbaar enige rivaliteit tussen de blokken van Fivez en Bakkersteam, zodat het tweetal op kop bleef. Voor Tom werd het zijn eerste kampioenentitel ooit, en kan nu op welverdiende vakantie vertrekken.

In de D categorie zaten Roger Schouppe en Jef Devits in de kopgroep. Patrick Van Renterghem kon er echter nog vanonder muizen met Ivan Camphyn in het wiel. Jef ging nog in de tegenaanval met Joost Pieters maar konden het gat niet meer dichten. Jef won nog de onderlinge spurt en werd dan toch nog 2de voor het podium.

In de A categorie ontstond the beslissende ontsnapping zeer snel. Frank Van Haverbeek was mee, Stefaan had helaas de trein gemist. Hij trachtte nog een tegenaanval op te zetten met 2 metgezellen maar werd terug ingelopen.

FILM CAT B

FILM CAT C

FILM CAT D

FILM CAT A

Door het warme weer draait niet alleen de motor van Ronny Paridaens op volle toeren, maar nu ook van Tom De Beer. Nadat Tom dinsdag in in Lommel reeds 2de was, won hij donderdag in Beveren.


Recent waren wij op bezoek bij enkele sponsors en daarvan werden volgende foto’s gemaakt

Sponsors
Sponsors Team Vedisys
Sponsors
Sponsors Team Vedisys
Sponsors
Sponsors Team Vedisys
Sponsors
Sponsors Team Vedisys
SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline