Zegestand 2015
53 overwinningen Klik HIER
Sponsors
Sponsors Team Vedisys

Archive for juni, 2010

Ronny Paridaens wint te Hemelveerdegem (foto Rita Thienpondt)

Ronny Paridaens wint te Hemelveerdegem (foto Rita Thienpondt)


Ronny verkeert duidelijk in zijn piekvorm. Nadat eerst ploegmaat Hans Coignau in de goede ontsnapping vertrokken was, kon Ronny in de voorlaatste ronde naar de kopgroep rijden. De voorsprong was nooit groot. In de laatste ronde kon Ronny zelfs nog uit de kopgroep wegrijden, met een dankbare D renner in het wiel. Hans Coignau, die sterk bezig is werd nog knap 3de.

FILM CAT CD

FILM CAT AB

Ronny Paridaens winnaar te Gooik

Ronny Paridaens winnaar te Gooik


Nadat Ronny gisteren het kampioenschap van zijn werkgever Belgacom won, vond hij vandaag weer perfecte omstandigheden : bergop en warm. Halverwege kwam een drietal voorop, Ronny kon met 3 anderen de aansluiting maken. Bij het ingaan van de laatste ronde versnelde Rudy Thomas, Ronny kon meegaan en kon hem nog voor de finish op afstand fietsen.

FILM CAT C

FILM CAT D

FILM CAT A

Het wordt stilaan een traditie. Stefaan en Ronny die in het kampioenschap van hun werkgever de eerste plaatsen wegkapen in hun resp. categorie.

Hieronder ook de film van de C&D categorie te Elversele. Opgelet : aankomst van de kopgroep D aan het einde van de Film C.

FILM CAT D

FILM CAT C

In tegenstelling tot zondag te Nalinnes had Jef vandaag wel goede benen. Het parcours te Huizingen nam in tegenstelling tot vorig jaar de helling langs de minder lastige kant. Talrijke aanvallen waren opnieuw aan de dag en het was pas in een late fase dat enkele renners vooruitkwamen en en zelfs aansluiting kregen bij het C peloton. Daarbij ook Jef die het in de spurt moest opnemen tegen Jost Pieters. Met enige meeval kon Jef in de laatste bocht reeds enige meters nemen en behouden tot op de streep. In de cat C maakte Ronny deel uit van de kopgroep. Hij trachtte nog weg te raken op het einde maar het was Rudy Thomas die de kloof dichtte. Bruno Bruyère kon van de situatie gebruik maken en met lichte voorsprong eindigen.

FILM CAT D

Vandaag waren wij met ons team afgezakt naar Nalinnes (onder Charleroi) waar het Belgisch Kampioenschap van de Amicale Cycliste Du Hainaut plaatsvond. Jef Devits kwam er in aanmerking voor de titel. Ronny, Hans, Arie, Willy en Chris kwamen niet in aanmerking, maar kwamen een handje toesteken. Een mooie omloop van 10km, over een glooiend parcours, 8 ronden voor een totaal van 80 km. Ronny was de eerste die in de aanval ging. Later kwamen nog 6 renners aansluiten met daarbij Jef, Arie en Hans. Chris en Willy bleven in het peloton controleren. Een ideaal scenario. De kopgroep liep snel uit, zelfs tot maximaal 5 minuten! In de kopgroep trok de sterke Fransman Patrick Choteau in de aanval. Ronny ging mee en plaatste nog meerdere aanvallen. Zijn medevluchter kwam echter telkens terug en won de spurt voor Ronny. In de spurt voor de titel bleek helaas dat Jef niet over de superbenen beschikte om het af te maken, maar werd uiteindelijk toch nog mooi derde voor het podium. In de achtergrond gingen Willy en Chris nog mee in een vlucht van 6. Willy werd nog 9de, Chris 15de. Toch een sterke collectieve prestatie met een bronzen medaille, en 5 renners in de top 10.

Toch was er vandaag nog een overwinning te vieren, dichter bij huis, nl. bij de VWF te Wichelen. Daar werd Rudy Van De Velde in zijn achtertuin knap winnaar in de Cat D. Het is reeds zijn derde overwinning, en komt daarmee op de hoogte van Roger Schouppe, die in Wichelen nog 4de werd. In de A reeks werd Gwen Van De Velde 7de.

Jef Devits en Ronny Paridaens winnaar te Halle

Jef Devits en Ronny Paridaens winnaar te Halle

3 maal aan het feest dit weekend.  Zaterdag te Baasrode was Roger Schouppe schitterend winnaar te Baasrode. deel uitmakend va een 5 koppige kopgroep, plaatste hij en late uitval op een goed moment en kon met lichte voorsprong toekomen. Vergeten we ook niet de goede prestaties van Arie De Moor (5de C), Hans Coignau (12de C),  Jef Devits (9de D), Nico De Schepper (4de B) en Tom De Beer (8ste B).

Zondag te Halle werd daar een flink vervolg aan gebreid. Jef Devits won er de massaspurt in de cat D. In de categorie C paste Ronny Paridaens een aloud recept toe : er in de laatste ronde vanonder muizen, keihard doorgaan en solo finishen. Het werd meteen de eerste en verlossende overwinning voor Ronny dit seizoen.

Roger Schouppe wint te Baasrode

Roger Schouppe wint te Baasrode

FILM HALLE cat D

FILM HALLE cat C

FILM HALLE cat B

FILM HALLE cat A

FILM BAASRODE Cat D

FILM BAASRODE CAT C

FILM BAASRODE CAT AB

Uitslagen dit weekend :

Amicale Cycliste Du Hainaut Wiers 5/6/2010 :
Jef Devits werd in het Waalse Wier WINNAAR van de cat C. Hij reed het merendeel van de wedstrijd aan kop met Patrick Choteau.

VWF Wintam 5/6/2010
Stefaan Paridaens werd zaterdag mooi derde in de VWF wedstrijd te Wintam cat A. Hij won de spurt van het peloton.

VWF Sint-Lievens-Esse van 6/5/2010 :
Jef Devits werd zondag 4de in de cat D. Rudy Van De Velde 6de.
Hans Coignau zat goed geplaatst in de spurt in de Cat C maar werd gehinderd door een valpartij en werd 7de.
Tom De Beer was mee in de ontsnapping in de cat B maar werd tevens gehinderd door een val voor de aankomst en werd 10de.
Frank Van Haverbeek werd 10de in de Cat A.

FILM Sint-Lievens-Esse CAT D

FILM CAT C

FILM CAT B

FILM CAT A

FILM CAT C

FILM CAT D

Sponsors
Sponsors Team Vedisys
Sponsors
Sponsors Team Vedisys
Sponsors
Sponsors Team Vedisys
Sponsors
Sponsors Team Vedisys
SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline