Zegestand 2015
53 overwinningen Klik HIER
Sponsors
Sponsors Team Vedisys

Archive for mei, 2010

De beste uitslagen vandaag :
Cat D : Roger Schouppe 3de, Jef Devits 6de Cat C : Willy De Boitselier (20e?). Cat B : Tom De Beer 7de. Cat A : Stefaan Paridaens 6de.

FILM D :

FILM C :

FILM B :

FILM A :

Onze Top 6 vandaag voor de Geditrofee :
In de Cat D : Jef Devits 3de, Roger Schouppe 4de, Rudy Van De Vele 9de. In de Cat C : Ronny Paridaens 5de. In de cat B : Nico De Schepper 4de en Tom De Beer 14de.

FILM CAT D

FILM CAT C

VWF Affligem cat A : Stefaan Paridaens in de aanval

VWF Affligem cat A : Stefaan Paridaens in de aanval


Warme dag te Affligem. De meesten hadden blijkbaar moeite met het verteren van de warmte.

In de CAT A reed Stefaan Paridaens een sterke wedstrijd en was aanwezig in de goede ontsnapping van 9. Wij zagen Stefaan dikwijls het initiatief nemen. Bij de aankomst zat Stefaan van ver op kop en werd nog gepasseerd door Andy De Backer.

In de Cat C reeds Arie De Moor zich in de kijker die tevens vertegenwoordigd was in de goede ontsnapping en 3de werd.

In de Cat D muisden er in het begin van de wedstrijd 3 renners vanonder. Zij waren nooit ver, maar in het peloton werd er gedemarreerd, oa door Jef Devits en viel het dan weer stil. Toch waren er opnieuw 3 top 10 plaatsen voor de D renners.

FILM CAT A

FILM CAT C

FILM CAT D

Roger Schouppe (rechts) winnaar VWF Wolvertem cat D

Roger Schouppe (rechts) winnaar VWF Wolvertem cat D

Onze D ploeg was opnieuw volledig vandaag. Chris Van Der Straeten mengde zich in een ontsnapping die een drietal ronden ver droeg. Jef Devits liet zich naar goede gewoonte niet onbetuigd en trok meermaals in de aanval. Een drietal vluchters werd nog gevat voor de laatste kilometer. Vooraleer de laatste rechte lijn aan te vatten, plaatste Frank De Pelsmaeker nog een late uitval. Hij werd echter door het aanstormend peloton gevat in de laatste 500m. Op de een lange en brede aankomststrook zat Jef aan de rechterkant van ver op kop, Roger Schouppe kwam van links en kon met serieus verschil deze koninklijke sprint naar zijn hand zetten. Jef Devits werd nog 2de. Rudy Van De Velde 8ste.

In de C reeks plaatste Ronny Paridaens tevens een dappere late uitval in de laatste kilometer. Echter ook hij moest het onderspit delven tegen het spurtend peloton. Willy De Boitselier kon zich naar voor wringen maar moest zich tevreden stellen met de derde plaats.

In de categorie B reed Tom De Beer de hele wedstrijd in de aanval, en kon toch nog mooi als 4de finishen in de spurt.

FILM CAT D

FILM CAT C

FILM CAT B

FILM CAT A

Arie op kop met Rudy Thomas te Sint-Gillis-Waas

Arie op kop met Rudy Thomas te Sint-Gillis-Waas

Allerminst een eenvoudige opdracht te Sint-Gillis-Waas. Er staat een flinke wind en dat zorgt voor de nodige versnipperingen en opgaves. Blikvanger van de dag is Arie De Moor die in het gezelschap van Rudy Thomas de ganse wedstrijd van de C categorie op kop rijdt. Ploegmaats Willy De Boitselier en Hans Coignau trachten het nodige afstoppingswerk te doen. Rudy Thomas kan de laatste ronde Arie op lichte afstand houden en wint. Arie wordt 2de.

In de D categorie zette Rudy Van De Velde een ontsnapping met 3 op, die na enkele ronden werd bijgehaald door 9 andere renners, waaronder Jef Devits. Jef Devits werd 3de en Rudy Van De Velde 7de.

FILMS :

CAT C

CAT D

CAT B

CAT A

In de categorie C zagen we vandaag een prima Ronny Paridaens die 8 ronden in de aanval was met 2 metgezellen.

FILM CAT C

FILM CAT D

FILM CAT AB

In de Categorie maken Jef en Roger deel uit van een kopgroep van 5, die nog aansluiting vindt met het C peloton.  Beide spurtkanonnen kapen in de spurt knap de eerste twee plaatsen weg.

In de C categorie maakte Pascal Raes zijn wederoptreden en werd meteen 9de.

DSCF4547.JPGVandaag zorgen Nico De Schepper (5de cat B), Ronny Paridaens (7de C) en Hans Coignau (9de C), Jef Devits (3de D), Roger Schouppe (6de D) en Rudy Van De Velde (8ste D) als beste 6 voor de Geditrofee punten, dankzij deze puike prestatie stijgen we van de 5de naar de 3de plaats!

1 Fivez 571
2 Cibel – Cebon 528
3 Vedisys 493

FILM CAT D

FILM CAT C

FILM CAT B

Roger Schouppe winnaar VWF Baasrode 8/5/2010

Roger Schouppe winnaar VWF Baasrode 8/5/2010

Bij de D categorie vinden we halfkoers een drietal met een 40-tal seconden voorsprong met daarbij Jef De Neef. Het zijn vooral Jef Devits en Rudy Van De Velde die berenwerk verrichten om terug te komen. Dat lukt bij het ingaan van de laatste ronde. Het wordt vervolgens een massaspurt en daarbij zit TGV Jef Devits van ver op kop met Roger Schouppe in het wiel. Roger kan het vervolgens mooi afmaken in de spurt en boekt zijn eerste overwinning en is daarmee reeds de 7de renner van het team. Jef nog prachtig tweede en Rudy 8ste.

In de B-categorie vinden we Tom De Beer en Nico De Schepper aan boord van een omvangrijke kopgroep, die nog aansluiting vindt met het A peloton. Tom De Beer kan zich nog afscheiden met Danny Saelens die uiteindelijk winnaar wordt. Nico De Schepper wint nog de spurt van de achtervolgers. Tom 2de en Nico 3de, opnieuw een schitterend resultaat.

FILMS -met dank aan Roger Van Der Straeten

FILM CAT D

FILM CAT B

FILM CAT C (op vraag van Dirk De Bondt)

Met dank aan Rita Thienpondt voor de foto’s!

Team Vedisys volop aan het feest vandaag. In de D categorie zette Jef Devits de puntjes op de i door de massaspurt te winnen. In de B-categorie gaf Tom De Beer, voor wie het parcours aan zijn deur passeerde, vanin het begin van de wedstrijd flink gas, en kwam met 4 renners op kop. In de laatste rond kon Tom nog alleen wegrijden en vierde zijn eerste overwinning. Nico De Schepper werd nog eerste van de achtervolgers en 5de. Rudy Van De Velde, die door pech bij de B’s was gestart 8ste. Hiermee komst onze zegeteller op 9.
.

Sponsors
Sponsors Team Vedisys
Sponsors
Sponsors Team Vedisys
Sponsors
Sponsors Team Vedisys
Sponsors
Sponsors Team Vedisys
SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline