Zegestand 2015
53 overwinningen Klik HIER
Sponsors
Sponsors Team Vedisys

Archive for maart, 2010

Jozef Devits wint VWF wedstrijd Sint Lievens Essene cat D

Jozef Devits wint VWF wedstrijd Sint Lievens Essene cat D

VWF Sint-Lievens-Esse – 29/3/2010 Cat D
Jozef Devits, die pas had toegezegd om voor ons team uit te komen voor de rest van het nog (trouwens prille) seizoen, zette zijn entree onmiddelijk in de verf met een overwinning, reeds zijn 3de van het seizoen. Nadat Chris Van Der Straeten eerst 2 ronden in de aanval was getrokken met Jozef De Neef, trokken Jozef Devits en Roger Schouppe er met nog 4 metgezellen vanonder. Er werd vrij snel een grote kloof geslaan en de winnaar mocht van voor gezocht worden. Jozef Devits zette zich van ver op kop en niemand kon hem bedreigen.  Roger Schouppe werd nog 4de.  Vind onder de film cat D.

VWF Sint-Lievens-Esse – 29/3/2010 Cat C
In de C categorie was ons team volledig. Zij moesten echter hun meerdere erkennen in de sterke Feryn ploeg, en in het bijzonder Dirk De Bondt. Toch werden Arie De Moor 4de, Willy De Boitselier 5de en Hans Coignau 9de. Ronny Paridaens had zich nog even op kop gezet om de spurters te lanceren.

Film cat B : de leiders zijn te vinden op film cat A

Rudy Van De Velde wint VWF te Berlare

Rudy Van De Velde wint VWF te Berlare

Vorige week liet Rudy zich nog ontvallen dat hij dit seizoen nog wel een wedstrijd zou winnen. En kijk, pas 1 week later is het al prijs, in de VWF wedstrijd te Berlare, bovendien nog kort bij de woonplaats van Rudy. Rudy was zeer sterk in deze wedstrijd en constant voorin te vinden en in enkele ontspanningen betrokken. De goede ontsnapping vond op het einde plaats met 3 man met ook daarbij Jozef De Neef. De voorsprong was nooit groot en bij de aankomst zat het aanstormend peloton hen op de hielen. Jozef De Neef zette de spurt van ver in, Rudy kon hem nog net op de streep remonteren. De vreugde was groot, Rudy kan na een iets minder jaar terug aanknopen met een overwinning en toevoegen aan zijn lange erelijst. Roger Schouppe werd ook nog ex-eaquo winnaar van de pelotonspurt en 4de. Vind hieronder de film van Berlare cat D

In de B categorie werd er serieus tempo gemaakt zodat na enkele ronden het A peloton wordt bijgebeend. Nico De Schepper kan ei zo na terug winnen en wordt 2de. Tom De Beer sterk 7de. Zie ook de film AB

A renner Frank Van Haverbeek verbleef dit weekend in de Ardennen om er 2 wedstrijden bij de ECW te rijden. Deze wedstrijden staan gecatalogeerd als 1.18 open voor amateurs en masters (meer info op www.ecwvelo.be) Zaterdag was de wedstrijd te Soumagne, waar ook het WK ICF deze zomer wordt verreden. Frank behaalde er een 16de plaats. Zondag was er de wedstrijd te Rencheux waar hij nog beter deed, namelijk 8ste. Volgens Frank waren de parcours prachtig en serieus bergop, en hij is van plan om dit in april nog eens terug te keren.

Foto’s : Rita Thienpondt

Reeds van in de 2de ronde rijdt Nico met 3 anderen weg uit het peloton. Twee maal 3 renners komen nog aansluiten. De groep haalt het A peloton bij waaruit opnieuws 6 B renners wegrijden, waaronder Nico. Na zijn 2de plaats van vorige week na Frank Vagenende verwijst Nico dezelfde naar de 2de plaats en bijt daarmee de spits af voor zichzelf en voor het team. Proficiat Nico en doe zo verder.

Bij deze openen we ook de zegestand 2010 (zie menu)

In de D categorie zat Rudy Van De Velde in een achtervolgende groep op een opnieuw ongenaakbare Patrick Van Renterghem en werd mooi 6de.

FILMS HAMME

Bij de C categorie waren Willy De Boitselier en Arie De Moor mee in de goede ontsnapping. In de spurt toonde Johan Heymans zich sneller dan onze Willy die 2de werd. Arie werd 6de.
Een gelijkaardig scenario vonden we in de B reeks. Daar eindigde Nico De Schepper tevens 2de in de spurt.

FILM CAT AB

FILM CAT C

FILM CAT D

Bij de C werd vandaag Arie De Moor 9de, die naar eigen zeggen over goede benen beschikte maar in de spurt werd gehinderd. Bij de B’s een uitstekende Tom De Beer die mee was een in ontsnapping van een 12 man. Deze groep kreeg snel aansluiting bij het A peloton. In de spurt zat Tom in een goede positie maar reed nog lek in een put in de laatste 150m. Bij de A reeks opnieuw een sterke Frank Van Haverbeek, die ook mee was in een goede ontsnapping en tevens 9de werd.

Vind hieronder de film met passage D en C, vervolgens de wedstrijd A&B met aankomst

Mooi zonnetje op onze thuiswedstrijd te Iddergem maar bitter koud op een lastig parcours. Meerdere renners hadden blijkbaar last van de kou en velen moesten vroegtijdig de wedstrijd staken. In de C reeks waren Willy De Boitselier en Arie De Moor mee in een omvangrijke kopgroep. Willy kreeg echter pech aan het achterwiel, reed meerdere ronden alleen en kon toch nog knap voor de achtervolgers blijven. Arie werd 11de en Willy 12de.  Bij de B’s was Tom De Beer het kortst met een 9de plaats. Onze beste plaats vandaag was Frank Van Haverbeek die bij de A’s knap in een tweede groep als 7de kon eindigen. Slechts 40 A & B renners reden de wedstrijd uit.

De meeste van onze mannen spaarden zich voor de wedstrijd van zondag te Iddergem. Rudy Van De Velde en Roger Schouppe deden een geslaagde repetitie bij de D’s. Zij kwamen aan in een achtervolgende groep en werden resp. 5de en 6de. Bij de A’s konden Frank Van Haverbeek en Gwen Van De Velde zich goed handhaven in het peloton.

Sponsors
Sponsors Team Vedisys
Sponsors
Sponsors Team Vedisys
Sponsors
Sponsors Team Vedisys
Sponsors
Sponsors Team Vedisys
SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline