Zegestand 2015
53 overwinningen Klik HIER
Sponsors
Sponsors Team Vedisys

Archive for februari, 2010

Zondag ging de openingswedstrijd van de VWF door te Oordegem.  De meesten van ons team gaven op voorhand (begrijpelijkerwijs) verstek wegens het extreem slechte weer. Bij de C’s kwamen toch Hans Coignau en bij de D’s Rudy Van De Velde aan de start. Enkele van de B renners wouden ook starten maar hun wedstrijd werd afgelast.   Bij deze kijken we vooruit naar het volgende weekend. Zaterdag is er de wedstrijd te Essene, en zondag is er reeds een eerste belangrijke afspraak voor ons team te Iddergem – Denderleeuw met de 1ste grote prijs ’De Pelsmaeker’. Deze wedstrijd wordtingericht door de uitbater van ons lokaal, nl Danny Bourgeois van Taverne Rolls en situeert zich op korte afstand van enkele sponsors (oa Vedisys) en de woonplaats van enkele renners Voor volgende week zien de weerberichten er alleszins beter uit.  Het parcours is redelijk selectief te noemen met kort voor en na de aankomst enkele haakse bochten en glooiende smalle wegen in de kouter. Vind in bijlage een schets van het parcours.Parcours Iddergem

Op zaterdag 20 februari vond de ploegvoorstelling plaats van Team Vedisys, dat zijn derde seizoen ingaat. In de namiddag werd nog een zeer stevige training afgewerkt (130km aan 35/u gemiddeld!), waarbij sommigen krampen tot achter de oren kregen. Het werd een zeer gezellige en geslaagde avond.  Speaker Kurt, bekend van de VWF wedstrijden, verzorgde op een uitstekende wijze het gebeuren. Voorzitter Chris Van Der Straeten gaf eerst zijn visie op het komende seizoen. Nadien legde Kurt de vader-zoon (Ronny-Stefaan, Rudy-Gwen) en broers (Frank – Peter) op de rooster. Dan volgden de groepsfoto’s. Er werd afgesloten met persoonlijke interviews. Voor, tijdens en nadien werd menig glaasje genuttigd. Kurt voelde zich in zijn sas bij Team Vedisys en ging nog even door als gelegenheids – DJ. Er werd nog een dansje geplaatst en Rudy en Frank zorgden voor de  ambiance en de fratsen.

Onze ploegvoorstelling vindt plaats op 20 februari in taverne Rolls te Denderleeuw – Iddergem vanaf 19u30. Dit evenement is in principe voorbehouden aan renners, familie, kennissen en sponsors.

Sponsors
Sponsors Team Vedisys
Sponsors
Sponsors Team Vedisys
Sponsors
Sponsors Team Vedisys
Sponsors
Sponsors Team Vedisys
SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline