Zegestand 2015
53 overwinningen Klik HIER
Sponsors
Sponsors Team Vedisys

Archive for december, 2009

Een nieuw seizoen is in aantocht.

Wij maken van de gelegenheid gebruik om onze website in een nieuw jasje te stoppen, met verbeterde look en meer mogelijkheden.

U vindt er uiteraard uitgebreide info over ons team en renners, maar ook weerinfo en wielernieuws.

U kan ook een reactie plaatsen op sommige berichten, zoals hieronder.
Klik op de titel van het bericht of op ‘comment(s)’ onderaan het bericht.

Wil U ons contacteren, ga dan naar ‘contact’ en vul de velden in.

Via de zijbalk links kan u naar specifieke berichten zoeken op zoekterm, of via categorieën, of via ‘tags’, dit zijn kernwoorden die aan een bericht worden toegevoegd.

In bijlage kan u het ontwerp van onze nieuwe kledij bewonderen

Na de mooie prestaties van het afgelopen seizoen mogen we met gezonde ambities uitkijken naar het seizoen 2010. 

Sponsoring

Op het vlak van sponsoring hebben we alvast de wind in de zeilen. Huidige sponsors waren tevreden over de samenwerking en bevestigden hun steun : Vedisys, Securem, Van Eyck Sport, Colora Aalst, Ter Heyde feestzalen, drankenhandel Stravbier, garage Thoen Aalst en Frituur Happy te Erpe-Mere en Zottegem. Hiernaast mogen we nieuwe sponsors verwelkomen zoals Bakkerij-grondstoffen Roelandt, Zakenkantoor Coignau uit Denderhoutem en Cafe Rolls te Iddergem, dat tevens ons lokaal wordt.

Renners

Op vlak van ons rennersbestand doen we tevens een grote sprong voorwaarts , zullen we vertegenwoordigd zijn in 4 reeksen van de VWF, en tellen we maar liefst 14 renners.

In de A reeks vinden we naast huidige renners Frank Van Haverbeek en Stefaan Paridaens, Gwen Van De Velde, zoon van D-renner Rudy Van De Velde en winnaar van de VWF wedstrijd te Pede.

Nieuw zijn wij in de B-reeks met volgende renners : huidig renner Peter Van Haverbeek en nieuwe renners Pascal Raes, Tom de Beer en  Nico De Schepper. Deze drie nieuwkomers konden vorig seizoen meerdere keren het zegegebaar maken en haalden talloze top-10 plaatsen.

De C-reeks blijft (sterk) vertegenwoordigd door huidige sterkmakers : Benelux kampioen Arie De Moor, Belgisch kampioen Ronny Paridaens, Willy De Boitselier en Hans Coignau.

In de D-reeks vinden we Chris Van Der Straeten, Rudy Van De Velde en als nieuwe renner zegekaper Roger Schouppe, die in het vorige seizoen maar liefst 7 overwinningen haalde.

Binnenkort zullen foto’s van de renners in onze nieuwe kledij te bewonderen zijn.

Sponsors
Sponsors Team Vedisys
Sponsors
Sponsors Team Vedisys
Sponsors
Sponsors Team Vedisys
Sponsors
Sponsors Team Vedisys
SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline