Team Vedisys wielrennen VWF Dendermonde Aalst Ninove Denderleeuw,Geraardsbergen
Zegestand 2014
13 overwinningen Klik HIER
Sponsors
Sponsors Team Vedisys
Peter Van Damme wint te Sint-Lievens-Houtem

Peter Van Damme wint te Sint-Lievens-Houtem

Peter Van Damme viert zijn eerste overwinning van het seizoen te Sint-Lievens-Houtem, hierbij gesteund door de ploegmaats, met Steven Tuytschaever die nog tweede werd.

Dit is ook een mooi eerbetoon aan zijn trouwe supporter Herman Segers, die na een slepende ziekte kwam te overlijden.

Christophe Brieau wint ook een wedstrijd in zijn geboortestreek in Frankrijk, St Fulgent in de Vendee. Eerder won hij ook in Montrieul.

FILMS

FILM CAT A

FILM CAT C

FILM CAT D

FILM CAT E

FILM CAT F

Ideaal koersweer, geen wedstrijden in Oost- en West Vlaanderen voor de nevenbonden, en bovenal een schitterend parcours en dito organisatie. Geen wonder dat er veel volk en enkele kampioenstruien waren afgezakt naar het Oost-Vlaamse Zottegem, also known as “de poort naar de Vlaamse Ardennen”.

In de E reeks nam de vijvenzestig jarige en messcherpe Marc Vervondel voor tiende maal dit seizoen de maat van zijn leeftijdgenoten. Daar kan niemand verbaasd over zijn wanneer je weet dat hij nog in staat is om jonkies naar huis te rijden die hem met opa moeten aanspreken. Knap Marc!

Heel vreemde koers in de D reeks, waar Joseph Devits 3 ronden derny speelde voor de Engelsman Robert Downs, maar zich finaal liet inlopen door enig gebrek aan medewerking. Een gelegenheid waar Joseph Claessens van gebruik maakte om er op zijn kousenvoeten vandoor te gaan en de koers te winnen.

In de C reeks kletsen Patrick Van Pachterbeke, Herman Proost en Dirk Van Hove in de tweede ronde naar de B-reeks. In de volgende ronde konden een zevental renners aansluiten waaronder onze Arie De Moor, wereldkampioen Geert Van Speybroeck, veelwinnaar Patrick Jacobs en verder nog Danny De Backer, Peter Vos, Dirk Mathys, Geert Roose, en Dirk Verbestel. Toen een tweetal ronden verder Herman Proost, samen met Geert Van Speybroeck het hazenpad kozen konden enkel Arie De Moor en Dirk Van Hove de kloof nog dichten. De altijd attente Ronny Van Der Vurst was de gelukkige B renner die was kunnen mee glippen. De man in vorm, Herman Proost, wachtte de sprint niet af en demarreerde op de drietal km voor het einde en won verdiend.

In de B-reeks waren de renners aan elkaar gewaagd en werd het een tactische wedstrijd van beloeren, mee springen, en weer samen komen. Ronny Van Der Vurst was de enige die uit het peloton kon weglopen (zie boven) en zodoende de wedstrijd verdiend als overwinnaar kon binnenhalen.

In de A reeks waren verschillende Elite Zonder Contract renners afgezakt, waaronder de man in vorm van Wetterse Dakwerken, David Motte, die de bloemen naar Herne mocht meenemen door de spurt te winnen van een zevenkoppig groepje. Steven Tuytschaever werd verdienstelijk tweede van de achtervolgende groep, net achter wereldkampioen Gryson.

Film Categorie A

Film Categorie B

Film Categorie C

Film Categorie D

Film Categorie E

Verslag en kennismaking met de winnaar volgt morgen.

Film Cat A

Film Cat C

Film Cat D

Film Cat E

Ronny was samen met ploegmaat Jef Devits aan de haal en kon bij de aankomst het eerste zegegebaar vh seizoen maken

20140330-185815.jpg

FILMS BERLARE

FILM CAT A

FILM CAT C

FILM CAT D

FILM CAT E

FILMS HERZELE

FILM CAT A

FILM CAT C

FILM CAT D

FILM CAT E

FILM CAT A

FILM CAT C

FILM CAT D

FILM CAT E

20140316-100908.jpg

Andy De Backer wint te Liedekerke

Andy De Backer wint te Liedekerke

Het huzarenstukje van het weekend is ongetwijfeld voor Jef Devits. Nadat hij zaterdag reeds won bij de Amicale Cycliste te GrandMetz (cat D), deed hij dit zondag nog eens over. Na de overwinning in de Cat D startte Jef nog eens in de cat B en won daar zowaar ook de wedstrijd!

Andy De Backer, voor de derde maal vader geworden vorige zondag, liet te Liedekerke (VWF) ook een sterk staaltje zien. Hij maakte deel uit van een vroege ontsnapping die het A peloton bijhaalde. In de finale kon hij daar zowaar nog uit ontsnappen met een C medevluchter. In de spurt kon hij gemakkelijk de maat nemen.

Zaterdag haalde Arie De Moor ook een mooie overwinning te Bazel (WAOD)

FILMS VWF LIEDEKERKE

FILM CAT A

FILM CAT C

FILM CAT D

FILM CAT E

FILM CAT F

Christophe Brieau wint te Buggenhout

Christophe Brieau wint te Buggenhout

20140302-152200.jpg

Christophe Brieau bevindt zich in de finale in een kopgroep van 4 met 3 renners van hetzelfde concurrend team. Hij slaagt erin alle aanvallen te pareren en de spurt nog naar zijn hand te zetten. Een sterk nummer.

Ondertussen was Jef Devits aan de slag bij de WAOD in Zulte en won daar de wedstrijd.

Sponsors
Sponsors Team Vedisys
Sponsors
Sponsors Team Vedisys
Sponsors
Sponsors Team Vedisys
Sponsors
Sponsors Team Vedisys
SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline